Almindelige lagkagebunde

Opskrift på almindelige lagkagebunde

Denne lagkagebund er blevet modtaget med utrolig mange rosende ord, hvilket den bestemt også har fortjent. Den er super nem at lave og smager helt fantastisk. Meget bedre end bagerens lagkagebunde og utrolig billige at lave! Prøv dem i dag og kom med din vurdering i en kommentar.

Disse lagkagebunde er super nemme at lave og bliver samtidig lette og lækre.

Ingredienser til 3 lagkagebunde

  • 150 gram hvedemel
  • 150 gram sukker
  • 3 æg
  • 1½ tsk bagepulver

 

Fremgangsmåden er vigtig for at få et godt resultat.

  1. Start med at piske æg og sukker sammen til en luftig masse.
  2. Sigt hvedemel og bagepulver sammen i en skål, og sigt det derefter op i æggemassen. Melblandingen vendes forsigtige sammen med æggemassen, det er vigtigt at man sigter melblandingen og vender det forsigtigt i den luftige æggemasse, da luftigheden skal bevares så godt som muligt.
  3. Dejen er nu klar til at blive bagt. Du kan vælge, at bage det hele i en rund springform, og efterfølgende skærer det antal lag du ønsker, men du kan også bage lagkagebundende hver for sig. Husk altid at glatte dejen godt ud i formen, så den har en jævn overflade.Vælger du at bage bundende hver for sig, skal de bages ved 240 grader i ca. 5 min. tjek farven. Den skal tage lidt farve, men må ikke blive brændt i kanterne.
  4. Vælger du at bage alt dejen i en form og skærer den op efter bagning, skal den bages ved 180 grader indtil den er helt gennembagt, tjek med en tandstil i træ, dejen må ikke klistre til pinden.
  5. Lagkagebundene skal tages ud af springformen 5 min efter de er kommet ud af ovnen.

 

 

 

Oprindelige kommentarer

 

 

  • Maria Jørgensen

    13. marts 2013 at 14:22 · Svar

    Halløj.
    Jeg står og skal lave en fondantkage. Kan disse bruges til det formål?
    Hvis jeg hælder dejen i en springform, skal den så smøres?
    Jeg har tænkt mig at bage alt dejen i formen, og dele bagefter (i 2 tykke)

    Mvh Maria

    • Mia

      14. marts 2013 at 12:04 · Svar

      Hej Maria. Du kan sagtens bruge denne lagkagebund til en fondantkage. Du skal bare være omhyggelig med at smøre den op.
      Du behøver ikke smøre din springform. Den skal nok komme fri, også en rigtig god idé med at bage den ad en gang og så skære den over. Du skal bare være sikker på at den har fået nok i midten 🙂 Held og lykke med projektet. Vil gerne høre hvad du syntes om lagkagebundene når du engang er færdig 🙂

      Mvh Mia

      • Maria Jørgensen

        14. marts 2013 at 12:41 · Svar

        De er i ovnen i skrivende stund. Nu nåede jeg ikke at se dit svar inden jeg lavede dem (typisk) , så jeg smurte formen med lidt olie, og bagepapir i bunden. 🙂
        Hvor længe tror du den ca skal have??
        Den har nu fået 20 min . (ca) Jeg tør ikke åbne lågen.. hihi
        Du skal nok få en opdatering 🙂

        • Mia

          17. marts 2013 at 19:56 · Svar

          Jeg er ked af det, men jeg har først fået dit svar nu :/ Må jeg høre hvordan det gik? 🙂 Hvis jeg bager dem i tykke stykker, så plejer jeg bare at stikke lidt i dem med en kødnål. Giv dem indtil de ikke klistre længere.

      • Sara

        4. juni 2013 at 10:48 · Svar

        Hej Mia.

        Hvis man skal bage en stor lagkage, f.eks sådan en du har på billedet , kan man så bage den “frit” på bagepapir, eller har du brugt en form?

        Mvh
        Sara

        • Mia

          18. juni 2013 at 20:09 · Svar

          Hej Sara. Jeg har haft problemer med mit mail system, så har ikke fået besked om din kommentar før nu. Det beklager jeg meget.

          Jeg laver dem altid på frit liggende bagepapir, medmindre den skal være rund. Dejen er så tilpas tyk at du forsigtigt kan forme den firkantet på bagepapiret. Jeg skærer selvfølgelig altid kanterne af, så den bliver 100% lige. 🙂

          Mvh Mia Andersen

  • Lillian Jespersen

    18. marts 2013 at 14:08 · Svar

    Hej Mia Igen
    Hvad smører du den op med? og har du en god opskrift på smørelsen?
    Jeg har tænkt mig en firekantet 3/4 bradepande.
    måske en hel.Der skal være nok til 30 mennesker. jeg skal have fondant overtræk på og siderene macipan
    Hilsen Lillian

    • Mia

      18. marts 2013 at 21:02 · Svar

      Hej Lillian.

      Jeg smører den altid op med smørcreme, når jeg overdækker dem med fondant. Det giver helt klart det bedste resultat. Hvis du kun bruger marcipan, kan du godt bruge flødeskum. Du kan se forskellige opskrifter på smørcreme her: http://kageeventyr.blogspot.dk/2011/03/smrcremer.html
      Jeg vil anbefale dig at bruge den “italienske marengs smørcreme”.
      Jeg svarer lige på størrelse på lagkagebundene i den anden kommentar du kom med 🙂 Held og Lykke med projektet og mange tak for din kommentar.

  • Charlotte Graversen

    3. maj 2013 at 20:43 · Svar

    Tak tak tak – har godt nok ledt længe efter så dejlig en bund. Perfekt og lækker. Har puttet en lille smule frugtfarve i. Og fik de dejligste flotte lyserøde og lilla bunde. Perfekt til datterens konfirmation. Jeg bagte dem på en gang. 20 min ved 180*. Du er min engel ❤

    • Mia

      3. maj 2013 at 20:48 · Svar

      Det varmer mit hjerte at du kunne bruge den! 😀 Tillykke med datteren og nyd resten af weekenden <3

      Mia Andersen 🙂

  • Heidi

    16. maj 2013 at 16:33 · Svar

    Hej! Jeg planlægger at bruge din opskrift til min lagkage. Den er til 30 personer og jeg tænker jeg vil bage en hel bradepande og skære den over i 2 – hvad tænker du med bagetid? og kan jeg bage den nogle dage i forvejen?

    Hilsen Heidi

    • Mia

      16. maj 2013 at 19:01 · Svar

      Hej Heidi.

      Hvis tykkelsen af lagkagebunden er normal (ca. 0,8-1 cm), så er det normal bagetid. Hvis du gør dem tykkere, skal du tilføje nogle få min, men ikke meget. Jeg kan desværre ikke sige hele præcist, hvor lang tid det tager da det afhænger af din ovn og tykkelsen af din lagkagebund. Jeg vil anbefale dig at hold øje med den og stikke i den med en nål eller lign. Klistrer den, så er den ikke færdig, men den må heller ikke blive for brun. Det er en fin balance gang 🙂

      Du kan sagtens bage lagkagebundene et par dage i forvejen. Pak dem godt ind i en plastikpose, så er det ikke noget problem. Du kan også bage dem i dag og komme dem i fryseren indtil du skal bruge dem. De er meget alsidige.

      Jeg ønsker dig held og lykke med projektet, og beklager jeg ikke kan hjælpe dig nærmere end det.

      Mvh Mia Andersen. 🙂

  • Betina

    20. maj 2013 at 09:55 · Svar

    opskriften ovenfor er det til en alm. springform? har du en ide om hvor meget jeg skal gange opskriften med for at få 3 bunde til 20 pers

    • Mia

      21. maj 2013 at 23:15 · Svar

      Hej Betina.
      Den passer på alt fra 22-26 cm i diameter. Selvfølgelig vil tykkelsen ændre sig alt efter, hvor stor en springform, men jeg vil sige at hvis din springform ligger der i mellem, vil du få gode lagkagebunde. Hvis du skal op og have en kage til 20 personer, skal du have en større springform eller lave mere end en kage. Det er svært for mig at vurdere, hvor meget du skal gange opskriften op, for at lave den x antal cm større i diameter. Men lav hellere potionen 2-3 gange større for en sikkerheds skyld. Ingredienserne koster heldigvis ikke så meget 🙂 Alternativt kan du lave den som en bradepande. Her skal du bruge 3*opskriften til tre lag i en 3/4 bradepande eller 4*opskriften til tre lag af en hel bradepande.

      Håber du kan bruge svaret.

      Mvh Mia Andersen 🙂

  • Freya Weile

    21. maj 2013 at 22:49 · Svar

    Hej!

    Jeg vil prøve at kaste mig ud i en hjemmelavet lagkage – hele vejen igennem!
    Men skal lave til mange mennesker, så ville lave en stor, firkantet (Som vist på det billede du har øverst på opskriften)
    Men er den potion dej til 3 lag i normal springform størrelse, eller er det en større bradepande? 🙂

    • Mia

      21. maj 2013 at 23:10 · Svar

      Hej Freya.

      Opskriften er til tre springforme lag eller ca. 3/4 bradepandelag. Du skal derfor gange opskriften med Ca. 4 for at få tre lag på størrelse med en bradepande.

      Held og lykke med projektet 🙂

      Mvh Mia Andersen

  • Susie

    31. maj 2013 at 01:27 · Svar

    Bor nu i USA og der har man ikke lagkagebunde (tærtebund) har fået tilsendt noget kage creme og vil lave en tærte af kagebund, creme og friske jordbær. Skal jeg bruge hele opskriften eller 2/3 dele?

    • Mia

      18. juni 2013 at 20:08 · Svar

      Hej Susie. Jeg har haft problemer med mit mail system, så har ikke fået besked om din kommentar før nu. Det beklager jeg meget.

      Angående din tærte størrelse, så kommer det an på, hvor stor sådan en tærteform er, men jeg vil skyde på at du kun skal bruge ca. 2/3 af opskriften, hvis den er omkring 20-25cm i Diameter.

      Håber det lykkedes for dig 🙂

      Mvh Mia Andersen

  • Anika

    4. juni 2013 at 14:22 · Svar

    Hej..

    Hvor meget hæver de? Tænker nemlig, sidder med en bradepande i str 26 * 39 *4,5 og vil lave 2 bunde og det bliver en fondant kage med dumlecreme. Bundene må gerne være lidt tykke når nu der kun kommer et lag…. hvad tænker du jeg skal gøre? hilsen Anika

    • Mia

      18. juni 2013 at 20:13 · Svar

      Hej Anika. Jeg har haft problemer med mit mail system, så har ikke fået besked om din kommentar før nu. Det beklager jeg meget.

      Når jeg laver dem i en ca. størrelse af 25*35 cm så hæver de ca. 0,8-1 cm. Jeg vil derfor som minimum lave en tredobbelt potion, hvis den skal være så stor og gerne lidt tyk. Hellere lave for meget end for lidt, da ingredienserne til bundene ikke koster særlig meget. Så kan du altid skærer det af du syntes der er for meget 😉 Har du en skarp og stor kniv er det heller ikke noget problem at skærer et par millimeter af tykkelsen på bundene.

      Håber mit svar kunne bruges. Mvh Mia 🙂

  • Maria Jørgensen

    14. juni 2013 at 22:14 · Svar

    Hej igen Mia.
    Undskyld mit meget meget forsinkede svar. Men nu skal bruge opskriften igen , og så lige at jeg havde glemt at skrive.
    De er virkelig gode dine lagkagebunde. Dem vil jeg altid bruge fra nu af.
    De smager dejligt og de hævede fint og var gode luftige. Kæmpe succes!

    Nu går jeg igang igen. :o)

    • Mia

      18. juni 2013 at 20:18 · Svar

      Hej Maria.

      Det glæder mig virkelig meget at få sådan en kommentar. 😀 Jeg håber den bliver god endnu engang og tusinde tak for din kommentar! 😀

      Mvh Mia Andersen

  • Henriette

    18. juni 2013 at 13:13 · Svar

    Hej

    Jeg vil lige høre, hvor længe kan de holde sig, efter man har bagt dem? Vil gerne ha lavet bundene i så god tid som muligt, inden jeg skal lave lagkager.

    Mvh Henriette

    • Mia

      18. juni 2013 at 20:21 · Svar

      Hej Henriette.

      Hvis du opbevare dem i en lufttæt pose kan de ligge på bordet i et par dage. Hvis du først skal bruge dem om en uges tid eller senere endnu, så læg dem i fryseren (bare på bagepapiret). Du tager dem bare op et par timer inden du skal bruge dem. Så du kan bage dem når som helst. 🙂

      Mvh Mia Andersen.

  • Ellen

    26. juni 2013 at 13:37 · Svar

    Hejsa.
    Rigtig gode beskrivelser. Helt perfekt – for mig – hvis du nævnte noget om varm eller kold ovn fra start og hvor i ovnen, nederst midt eller øverst.

    Mvh. Ellen

    • Mia

      26. juni 2013 at 22:45 · Svar

      Hej Ellen.

      Tak for din kommentar. Det er altid rart med lidt konstruktiv kritik, da jeg hurtigt kan se mig blind i det jeg selv laver 🙂 Jeg kigger opskrifterne igennem inden for de næste par dage. Fortsat god dag 🙂

      Mvh Mia Andersen

  • Liselotte

    26. juni 2013 at 22:24 · Svar

    Hej Mia

    Jeg er en pige på 16 år som gerne vil give min storebror en dejlig overraskelse med en rigtig fin studenter kage, så jeg mit spørgsmål er om opskriften er på én lagkagebund eller om den vil passe til 3 lagkagebunde i alm. springform??

    Og vil creme ville du foreslå man smurte med, inden jeg lægger fondanten over??

    • Mia

      26. juni 2013 at 22:43 · Svar

      Hej Liselotte.
      Sød tanke om at overraske din bror 😀
      Jeg bruger altid smørcreme, inden jeg lægger fondant udover kagen.
      Opskriften skulle gerne kunne række til tre bunde, hvis du kommer den i en springform 🙂

      Held og lykke med bagningen, og du må meget gerne sende mig et billede af kagen når du er færdig. Så kan den kommer herop på siden 🙂

      Mvh Mia Andersen

  • Liselotte

    1. juli 2013 at 18:20 · Svar

    Hej igen Mia, så er kagen lavet, serveret og næsten spist op.
    Hvordan vil du gerne have billedet??

    Mvh Liselotte

    • Mia

      2. juli 2013 at 15:30 · Svar

      Hej Liselotte.

      Jeg håber den smagte godt 🙂 Du må gerne sende mig billederne på mia_zafir@hotmail.com

      // Mia Andersen 🙂

  • Thomas

    2. juli 2013 at 19:07 · Svar

    Hej Mia
    Jeg har prøvet din opskrift og synes den var rigtig god. Jeg glattede dejen ud inden bagningen som du skriver man skal, men den færdige bund var alligevel højere på midten. Kan jeg gør noget for at afhjælpe det
    Mvh Thomas

    • Mia

      30. juli 2013 at 22:34 · Svar

      Hej Thomas.

      Jeg er glad for at du kan lide opskriften 🙂 Det eneste du kan gøre er, at prøve at glatte den noget tyndere ud på midten, men det er svært for mig at vurdere, hvad du ellers kan gøre, da det afhænger utrolig meget af, hvilken ovn du har. Hver ovn påvirker dejen på sin egen måde, så hvad der virker for dig, virker måske ikke for mig. Så du bliver desværre nødt til at prøve dig frem 🙂

      Mvh Mia

  • Susie

    17. juli 2013 at 17:41 · Svar

    Hej Mia
    Tusind tak. Best ever 🙂

  • Nina

    30. juli 2013 at 21:53 · Svar

    Hej mia

    Skal bage dine bunde torsdag 🙂
    Har et spørgsmål : jeg vil gerne pynte siderne på kagen med høvlet chokolade – hvad skal jeg smørre siderne med for at det bliver siddende?

    • Mia

      30. juli 2013 at 22:32 · Svar

      Hej Nina.

      Det vigtigste er at du smørre den pænt og lige op. Husk også at den skal stå på køl, da det ellers ikke vil kunne lykkedes.
      Se denne guide til opsmøring: http://nicoskageland.blogspot.dk/2012/05/at-lgge-en-kage-sammen-og-smre-den-op.html
      Du kan i teorien bruge flødeskum, mousse eller, hvad du ellers foretrækker som bindemiddel (dog ikke kagecreme). Fælles for dem alle er, at de falder sammen, hvis kagen bliver for varm, så hold det køligt.
      Når kagen er smurt ordentligt op, kan du forsigtigt trykke den høvlet chokolade på. Håber det hjælper og at det lykkedes for dig 🙂

      Mvh Mia

  • Nina

    31. juli 2013 at 08:08 · Svar

    Hej mia,

    Tak for svar 🙂
    Skal lige være helt med – skal jeg først smørre den op med smørcreme og så fx. Flødeskum eller kan jeg bare smørre den med frosting og så min høvlede chokolade og så ind på køl?
    Min plan er at der skal chokolade glasur på toppen og den så ska pyntes i kanterne

  • Leila Carlsen

    12. august 2013 at 22:58 · Svar

    Kan disse bunde fryses efter bagning??

    • Mia

      3. december 2013 at 22:11 · Svar

      Bundene kan sagtens fryses 🙂

  • Sultan

    13. august 2013 at 11:51 · Svar

    Hej Mia. Jeg skal bage en lagkagebund og har et hjerteform som jeg helst vil bruge. Kan jeg godt bage den i hjerteformen eller skal det være i springform som det står på opskriftenerne generelt. Jeg tænker mere om det kan være i hjerteformen da den ikke er så høj i kanten som en springform? Håber du kan hjælpe mig.

    Hilsen Sultan

    • Mia

      3. december 2013 at 22:13 · Svar

      Hej Sultan

      Bundene kan sagtens bages i en anden form, f.eks. din hjerteform. Hvis formen ikke er så høj, så kan du evt. bage bundene en af gangen. 🙂

      Vh. Mia

  • Maria

    16. august 2013 at 22:52 · Svar

    Hey Mia..
    Har to spørgsmål..

    Hvor kan man købe fondant henne?? Og er det nemt at tag med at gøre???

    Hilsen Maria Skou..

    P.s Tak for en rigtig god side.. 🙂

    • Mia

      3. december 2013 at 22:17 · Svar

      Hej Maria

      Fondant er super nemt af have med at gøre, det kan købes rundt på nettet, f.eks bagetid.dk eller specialkøbmanden.dk, men det kan efterhånden også købes i flere større dagligvarer butikker, her kaldes det dog ofte sukkermasse eller lignende, man kan blandt andet få noget fra Dr. Oetker.

      Vh. Mia

  • Pia

    11. september 2013 at 11:37 · Svar

    Hej Mia

    Vil lige starte med at sige, at jeg hader at bage 🙂 jeg elsker at lave mad og er god til det, men det der med at bage, det er bare ikke lige mig, jeg får altid det hele rodet fuldstændigt overdrevet til og resultatet er heller ikke altid det bedste.
    Men nu har min datter fødselsdag, og jeg vil altså selv prøve at bage bundene – vi bliver mange og tænkte at det nok bliver nemmest med en stor firkantet en.

    Så nu til mine spørgsmål:

    1. Opskriften du angiver, er der nok til en stor bradepande (den størrelse der hører til ovnen), eller er det kun til en rund form?

    2. Hvis ja, er det så kun til en enkelt bund?

    3. Bliver det noget juks, hvis jeg laver den tykkere, så jeg kan dele den i lag? Det jeg tænker er at det måske kan blive lidt besværligt at dele den, når den har så stort et areal.

    4. Min datter har ellers krævet en chokoladekage – kan man bare tilføje cacaopulver? vil det give en mærkelig smag?

    5. Jeg tænker på at lave en bund med chokolade, og 2 andre farver – skal farven mon så bare røres i den færdige masse?

    6. Skal der bare bagepapir i bradepanden – også op af kanterne?

    Puha – det var en masse spørgsmål

    Venlig hilsen den MEGET uvidende kagebager Pia 🙂

    • Mia

      3. december 2013 at 22:29 · Svar

      Hej Pia

      Jeg undskylder for det sene svar, men jag håber at du kan bruge svarene til en anden gang 🙂

      Opskriften rækker til omkring 1 bund i en bradepande, Du skal altså gange opskriften op med 3, jeg ville dog gangen den op med 4, for at være sikker på at bundene bliver en ordentlig tykkelse. Jeg vil anbefale dig at bage bundene en af gangen, når du er oppe i denne størrelse, da det bliver besværligt at dele den når den er så stor. 🙂
      Man kan sagtens erstatte noget af melet med kakao, det bliver super lækkert, Jeg vil anbefale at du fjerner 3-5 spsk mel og erstatter det med samme mængde kakao, mængden af kakao, afhænger af hvor kraftig du ønsker smagen. Denne mængde gælder for den opskrift jeg har her på siden. Hvis du ganger opskriften op med f.eks. 4 skal du altså erstatte en større mængde mel med kakao. 🙂

      Hvis du vil have andre farver i bundne, så kan du dele den færdige dej op i flere skåle og farve dejen i de farver du ønsker.

      Jeg vil anbefale dig at du bruger bagepapir i bradepanden. 🙂

      Jeg håber du kan bruge svarene og undskylder endnu engang for at meget sene svar. 🙂
      Du må endelig sige til hvis du har flere spørgsmål 🙂

      Vh. Mia

  • Angelina

    25. januar 2014 at 05:38 · Svar

    Hej.Undskyld jeg er lidt dum og har måske ikke læst alle kommentarene godt nok igennem. Opskriften på lagkagebunden er det kun til 1 lag ?. Eller er det til en man kan skære over på langs til 2 eller 3 lagkagebunde ? I så fald, hvor længe skal den så bage og hvor i ovnen ?

    Mange tak.Det er min første gang jeg skal bage bunde selv.Dem man køber er dødsyge.; – )

    Hilsen. Angelina

    • Mia

      26. januar 2014 at 00:18 · Svar

      Hej Angelina.

      Ingen spørgsmål er dumme 🙂
      Hvis du bager den på en bageplade, så rækker opskriften kun til 1 lag.
      Bager du samme opskrift i en springform kan du dog skære den over og få 3 lag 🙂 Håber det hjalp dig på vej og held og lykke med bagningen. Jeg kan godt love dig, at disse lagkagebunde er noget bedre end de kedelige discount udgaver 😉

  • Susanne Steffensen

    9. februar 2014 at 10:14 · Svar

    Hej har lige brugt denne opskrift sammen med mit barnebarn på hendes 3 års fødselsdag – supper nemt og en god lagkagebund- skal nu igang for 2. gang – mig der ellers altid bare har købt færdige lagkagebunde – DET ER SLUT MED DET. Mange hilsner Susanne

  • Tanja Andersen

    23. april 2014 at 20:55 · Svar

    Hej Mia. Har et spørgsmål til din opskrift. Hvor mange bunde svare dejen til, når man bager dejen på en gang? Jeg tænker på om den hæver nok til at jeg kan dele den til 3 lagkagebunde? For jeg står og skal bage dem i weekenden, og så er det jo meget rart at vide 😉 hilsen Tanja

    • Mia

      25. april 2014 at 00:12 · Svar

      Hej Tanja. 🙂

      1 potion/opskrift rækker til 3/4 bageplade (Altså 1 lag). Man kan så vælge at skære den over i to eller tre og lave en mindre kage i flere lag.
      Jeg gør gerne det, at jeg skærer den over i enten 2 eller 3, så har jeg til en fin lille lagkage til 4-5 personer.

      Held og lykke med det 🙂

  • Tina Kürstein

    1. juli 2014 at 16:22 · Svar

    Hej Mia.
    Vil høre om disse bunde kan “tåle” at der kommer lidt mandel mel i ? Jeg tænker at 50 g mandel mel kan erstatte
    50 g alm. Mel eller hva’ siger du ?? 😉
    Glæder mig til at prøve dine bunde !
    Mvh Tina k

    • Mia

      9. juli 2014 at 17:16 · Svar

      Hej Tina

      Jeg har ikke selv prøvet det, men jeg tror sagtens det kan lade sig gøre, også lyder det super spændende 🙂 Jeg håber at dit projekt går godt og du må meget gerne skrive igen og fortælle om dit resultat 🙂

      Vh. Mia

  • Mika

    23. maj 2015 at 07:01 · Svar

    Står i Australien og har lavet de flotteste kagebunde nogensinde fra din opskrift. Mange tak. Første gang til og med.

  • bodil nikander

    29. august 2015 at 03:47 · Svar

    Hej Mia, tusind tak for opskriften! Den er nem,hurtig og saa haenger den ikke fast. Smurte formen med olie ogsaa selvom den ikke er en springform og min ovn er en gasovn, gik det fint. Lavede to runde med i alt 12 aeg og imorgen skal de flaekkes og laegges….Er sikker paa at denne lagkage bliver en af de bedste jeg nogensinde har lavet 🙂
    Med venlig hilsen, Bodil

  • Sussie

    28. februar 2016 at 09:43 · Svar

    Fantastisk opskrift. Det fungerede bare, og var hurtigt at lave. Jeg har lige fumlet i et par timer med en mislykket opskrift, så dette var lige hvad jeg manglede. Jeg havde dog de samme spørgsmål som Pia. Jeg synes du skal skrive hendes svar ind i selve indlæget/opskriften, for man læser ikke nødvendigvis alle de mange kommentarer før man begiver sig ud i det. Det er jo rigtig meget tekst at tygge igennem.

    Jeg lavede en bradepande ud af de mængder du angiver. Det passede fint. Ca. 1 cm tyk bund. Jeg smurte mit bagepapir med en tyndt lag olie (så det bare lå og “perlede” en smule på papiret. Det var vildt svært at lægge dejen i jævnt, så jeg endte med at save lidt i den med en fint takket brødkniv bagefter, for at min kage ikke skulle blive for skæv. Det gik også fint. Tålmodighed er en dyd.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *